Airbrush Hava Üflemiyor

Bu blog yazımızda sadece arızalar hakkında değil yeni başlayan kullanıcıların yaşadıkları bazı küçük acemilikleri de paylaşmak isteriz.
Evet farkındayım aşağıda sıralayacağım bazı senaryolar sizlere çok saçma gelecek ama ne yazık ki bunların hepsi kullanıcılarla yaşadığımız diyaloglarda ortaya çıkan durumlardır.
 
Öncelikle bazı kullanıcılarımız airbrush´ın adından da anlaşılacağı üzere hava kaynağına bağlı olarak çalışan bir gereç olduğunu bilmemektedir. Hiç hava çıkışı olmuyorsa lütfen öncelikle bir hava kaynağına sahip olduğunuzdan emin olun.
Doğru hava kaynağı için yeterli debi ve basıncı üretebilecek bir kompresör ya da airbrush hava tüplerini önermekteyiz.
Hemen yeri gelmişken bir dip not; 12volt ile çalışan lastik şişirme kompresörleri ne yazık ki airbrush kullanımı için uygun değildir. Bazı kullanıcılarımız bu gereçlerle farklı arge fikirlerini bizlerle paylaşmaktadırlar. Ama bu gereçlerin debisi bir tank üzerinden gelse bile birim zamandaki hava ihtiyacını karşılamayacağından kullanılamamaktadır. Ayrıca bu tür lastik şişirme gibi işlevler için özel olarak tasarlanmış gereçlerin amatör ellerde hatalı bağlantılarla iç yapısı hakkında hiçbir fikrimiz olmayan tanklara bağlanması çok da tehlikelidir.
 
Airbrush Gövdesindeki Hava Valfi Kapalı Olabilir
Hızlı bağlantı üzerindeki hava valfi kapalı olabilir
Üzerinde gizli valf olan hortumlar ters takılmış olabilir
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.